Säljare

Mölndal
Ansök senast: 2022-11-30

Tycker du också att försäljning är fantastiskt kul och att det är skoj att prata med människor? Vill du komma in till ett gäng med hög energi? Som tycker att det är roligt att gå till jobbet och som drivs utav att skapa värde för sina kunder? Då har du hittat rätt!

Här får du arbeta på ett företag som är drivande i omställningen till ett hållbart samhälle. Vi är Sveriges första fossilfria energibolag, men det räcker inte för oss. Vårt mål är att minska slöseriet med jordens resurser. Helst till noll. Vill du vara med?

UPPDRAG

Till vårt team söker vi nu fler energifyllda personer som drivs av kontakten med människor. Du kommer arbeta främst med nya och tidigare kunder hos oss på Mölndal Energi.

På Mölndal Energi lär du dig inte att kränga, du kommer i stället skolas in ordentligt i hur energibranschen fungerar, hur och varför priserna förändras och framför allt att lära dig sälja på riktigt.

VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi sitter i fina lokaler som är placerade precis intill Riskullverket i Mölndal. Vi tror att en säljare som mår bra och som känner sig trygg med att kunna betala sina räkningar också kommer vara en säljare som presterar bra.

Därför har alla våra säljare en bra fast lön tillsammans med provision från första kronan.

Efter en arbetsdag hos oss känner du att du har bidragit till en mer hållbar framtid. På Mölndal Energi gör vi skillnad för vår jord, på riktigt. Varje dag. Vi ligger i framkant och pushar utvecklingen i vår bransch framåt, men vi lägger lika stor vikt vid din utveckling. För vi vill såklart att du blir så bra som du bara kan, och vi vill hjälpa dig att nå dit.

ERFARENHET OCH EGENSKAPER

Du har tidigare jobbat med försäljning på telefon och vår förhoppning är att du även har erfarenhet från att sälja el, men det är inte nödvändigt. Vi tror på att rekrytera rätt människor utefter deras person och inte enbart baserat på ett CV.

Du har en stark positiv energi och trivs med att arbeta både individuellt och i team. Vi tror att ensam är stark men att vi tillsammans kan bli något mycket mer.

SÖK TJÄNSTEN IDAG

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna jobbet så snart du kan. Anställningen kommer att vara på konsultbasis men det berättar vi mer om när du kommer till oss för ett första möte. Vill du veta mer redan nu så ring gärna Mikaela Åborg telefon 076-8554127.


Så här berättar Robin om hur det är att jobba som säljare.

Vad får dig att vilja gå till jobbet på morgonen?

”Jag älskar mötet mellan människor, oavsett om det är fysiskt eller på telefon. Genom bra kollegor och en väldig massa kunder att prata med vill jag påstå att jag minst sagt får den dosen av det sociala jag behöver.”

Hur ser dina arbetsdagar ut?’

”De flesta dagarna startar jag och mina kollegor med uppstartsmöte där vi kan diskutera allt ifrån vad som händer i omvärlden och hur det påverkar vår bransch samt diskussion kring gårdagens resultat. I övrigt sitter jag mest på telefon och gafflar med kunder och hjälper kunderna att både få ned priset men även att bidra till en mer hållbar framtid, vilket är viktigt i en bransch som historiskt har bidragit med höga utsläpp.”

Varför rekommenderar du att söka sig till Mölndal Energi?

"Till skillnad från ett traditionellt callcenter sitter man direkt på Mölndal Energi med allt vad det innebär. Vi har inte hög musik i bakgrunden, men man kan ha det i sina lurar, och slipper därför problem med kunder som klagar på allt för högt ljud som stör. Man har en schysst grundlön så man vet att man kan betala räkningarna i slutet av månaden och provision från första ordern.

Utöver detta är det en väldigt stor fördel att man faktiskt lär sig branschen här och får en förståelse för hur och varför priserna förändras på marknaden. Det ger en trygghet för både mig och kunden i samtalen vi har, samt att jag faktiskt kan stå bakom det jag säljer oavsett avtalsform, jag väljer det som passar bäst för kunden."

Kontaktperson

Mikaela Åborg

mikaela.aborg@molndalenergi.se

0768554127

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %