Mätvärdeskoordinator

Mölndal
Ansök senast 2021-10-31

VI SÖKER EN MÄTVÄRDESKOORDINATOR

Energimarknaden står inför stora förändringar de närmsta åren där bland annat utrullningen av andra generationens smarta elmätare innebär mycket arbete men också många möjligheter. Vi söker dig som vill vara med på vår resa att dels hantera dagens krav men även möta framtidens utmaningar.

VAD ERBJUDER VI DIG?

Du kommer arbeta på ett företag som är drivande i omställningen till ett hållbart samhälle. Efter en arbetsdag hos oss känner du att du bidragit till en mer hållbar framtid. Vi ligger i framkant och pushar utvecklingen i vår bransch framåt, men vi lägger lika stor vikt vid din utveckling. För vi vill såklart att du blir så bra som du bara kan, och vi vill hjälpa dig att nå dit.

UPPDRAG

Tillsammans med sex andra medarbetare ingår du i den avdelning som ansvarar för den dagliga driften inom mätning, avräkning och fakturering. I denna roll ansvarar du för att samla in och validera mätvärden för våra elnäts, elhandels- och fjärrvärmekunder. Mölndal Energi har 23 000 elnätskunder, 70 000 elhandelskunder och 2 300 fjärrvärmekunder så det är stora mängder data det handlar om. I tjänsten ingår även att hantera mätarbyten, avräkning och andra uppgifter inom Meter to Cash-processen (M2C).

Idag arbetar avdelningen med olika typer av effektiviseringsprojekt och syftet med din roll är att avlasta gruppens medarbetare med dagliga driftuppgifter. Du kommer ha en del kontakt med andra elnätbolag och elhandelsföretag, men även med systemleverantörer, branschkollegor och även viss kontakt med slutkund. Internt kommer du framför allt samarbeta med avdelningarna Elnät, Värme & Kyla, Energiservice och Kundservice.

Avdelningen är en av fem avdelningar inom vår Marknadsorganisation. Arbetet utförs på kontoret i Mölndal i nära samarbete med avdelningens medarbetare.

KVALIFIKATIONER & ERFARENHETER

 • Du har minst gymnasial utbildning
 • B körkort

Du är noggrann, analytisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du räds inte utmaningar eller att lära dig nya saker och du trivs i en självgående roll där du tar stort ansvar för dina uppgifter.

SNABBFAKTA

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid, visstidsanställning tom 2022-05-31 med eventuell möjlighet till förlängning

Sista ansökningsdag: 2022-10-31

Mer information: Kontakta Alexander Ehrensvärd, avdelningschef, tel 072-7018900

Välkommen med din ansökan!

OM MÖLNDAL ENERGI

Vi på Mölndal Energi brinner för att Sverige ska nå miljömålen långt före 2045. Därför är vi ett fossilfritt energiföretag redan idag. Vi använder noll fossila bränslen när vi producerar el och värme till våra kunder. Det gör både oss och dem till riktiga nollor. Men vi tycker inte det räcker med att använda förnybar och fossilfri el – vi vill också minska slöseriet av jordens resurser. Helst till noll. Vi hjälper därför våra kunder att dra ner på sin energiförbrukning och elkonsumtion. Så att våra gemensamma klimatavtryck blir så små som möjligt.

Mölndal Energi ägs av Mölndals stad och erbjuder el, fjärrvärme, fjärrkyla och energitjänster till privatpersoner och företag. Vi driver också elnätsverksamheten inom Mölndals tätort och Pixbo.

Läs mer på www.molndalenergi.se

Kontaktperson

Margareta Åkesson

margareta.akesson@molndalenergi.se

031-86 65 62

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %